Ιστορικό

Η AENAON A.E. ιδρύθηκε το 2006, έχοντας ως στόχους:

 

  • Την παραγωγή, εμπορία και εκμετάλλευση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες και υβριδικές πηγές ενέργειας,
  • Την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συμβούλου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που στοχεύουν την επέκτασή τους στην ενέργεια και
  • Την αντιπροσώπευση προϊόντων σχετικών με τον ενεργειακό τομέα

Η τεχνογνωσία και το καταρτισμένο προσωπικό της επιχείρησης επιτρέπει στην ΑΕΝΑΟΝ να παρέχει βέλτιστες τεχνικοοικονομικά λύσεις σε ενεργειακά θέματα.

 

 

Φιλοσοφία


Στόχος μας είναι η οικοδόμηση μακρόχρονων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό τοποθετούμε ψηλά τον πήχη της ικανοποίησης των πελατών. Οι ανάγκες των πελατών είναι η πρώτη προτεραιότητά μας.

 

 

Παράλληλα, προσφέρουμε την βέλτιστη ανά περίπτωση λύση ανάμεσα σε δοκιμασμένες λύσεις. Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο της βιομηχανίας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό μας, αλλά και την άρτια τεχνική κατάρτισή μας.

Η συνεργασία μας με επώνυμους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού εγγυώνται τις καλύτερες τιμές της αγοράς, και χρόνους παράδοσης.

Οι προτεινόμενες λύσεις έχουν ήδη δοκιμαστεί και βελτιστοποιηθεί στα ιδιόκτητα Φ/Β πάρκα της επιχείρησης τα οποία λειτουργούν σε Ελλάδα (από το 2008) και Κύπρο.

 

Guests Online

We have 113 guests and no members online